Jiihaa, Tässä menu parilta viime päivältä, yleisön pyynnöstä:

  • Sunnuntai 23.11. Kevätkääryleet, Pollo al Italiano, salaatti, perunat,Torremilanos,
    Ribera del Duero, 1999
  • Maanantai 24.11. Salaatti, Lasagne, Torremilanos,
    Ribera del Duero, 1999
  • Tiistai 25.11. Salaatti, Pihvi, tomaattisipulipaprikapaistos, Torremilanos,
    Ribera del Duero, 1999
  • Keskiviikko 26.11. Cocktails, Salaatti, Kananrintaa, valkosipulikermaperunoita,
    Cune Rioja 2000
  • Torstai 27.11. Salaattia, Jamon Serrano, pasta,
    Cune Rioja 2000
  • Perjantai 28.11. Wokkikana, riisi,
    Rias Baixas
  • Lauantai 29.11: Liemi, Paahtopaisti paistettujen perunoiden kera,
    Cune Rioja 2000

------------------------------------------------------

Näyte kattaa päivälliset, muut ateria jätämme tarkemmin kuvaamatta, koska sähköposti tukkisi Iridiumin. Aamiaiset ovat vaihdelleet munakkaista al Italiano, myslijugurttiin. Hedelmistä voi todeta sen, että päärynät kypsyivät ja syötiin ensimmäisenä, sitten omenat, nyt ollaan banaaneissa,
sitrukset odottavat vielä vuoroaan. Limet jäävät odottamaan kaloja, jotka ensin saamme kiinni ja sitten tainnutamme puhaltamalla halpaa viskiä kiduksiin, limellä marinoidaan.

Muonitusvastaavamme Jari antaa mielellään lisätietoja ja konsultoi ruokavaliosta sekä ruoanlaitosta. Kokki -nimitystä hän ei vieläkään ole suostunut vapaaehtoisesti kantamaan kuin kerran, käydessään laiturissa tutkimassa naapuriBavarian uunia. Ranskalaisrouva kysyi oletko kippari? Ei. Oletko omistaja? Ei. Mikä sitten? Kokki.

------------------------------------------------------

Nyt lähden kannelle katsomaan lentokalaa, joka siellä makaa. Heräsin juuri, kuvat voisin kulemma jo katsoa saitilta netistä, mutta taidan kuitenkin kiivetä katsomaan livenä, kuollutta kalaa.

Terveisin,
Timo